Ahad, 10 Mei 2009

Ceramah Isu DUN di Ipoh malam ini

Ceramah Isu terkini DUN Perak dan PPSMI akan diadakan di Surau Taman Meru 2B ,
Jelapang jam 9.00 malam ini. Penceramahnya ialah Dato' Seri Nizar Jamaluddin, Cikgu Azmi Hamid, Tan Sri A. Samad Said dan Peguam Hanipa Maidin. Semua di jemput hadir.

3 ulasan:

loserkidz berkata...

jangan lupa pergi bro..pastu wat liputan live kat blog. nak tau cerita.

Briged Akhdor LR2 berkata...

aku tak dapat g geng ...ada hal yg tak dapat dielakkan..

loserkidz berkata...

aduh...orang nak liputan live bro. camne ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

blogger sempoi