Rabu, 2 Mei 2012

Disebabkan ada segelintiaq yg duk marah kpd BERS✔H 3.0 28 April 2012 kononnya ikut Ambiga dll tu, tolong tengok gambaq ni nahhh...

Disebabkan ada segelintiaq yg duk marah kpd BERS✔H 3.0 28 April 2012 kononnya ikut Ambiga dll tu, tolong tengok gambaq ni nahhh...
Bukan nk berkelai, cuma nk habaq. Kami yg pi ni pun ada pegangan kami sendiqi terutamanya bila kami tengok tok-tok guru pondok banyak yg turon. Takkanlah kita yg baru setahun dua duk men dgn kitab thurath nk kondem mcm-mcm kot kan.
Sekian.
Nombot 1 : Tok Guru Hj Nik Abd Aziz Nik Mat
Nombot 2 : Tok Guru Hj Abd Hadi Awang
Nombot 3 : Tok Guru Hj Salleh Musa Pondok Sik,Kedah
(antaqa ulama' pondok yg cukop alim)
Nombot 4 : Ustaz Hj Sidek Noor (antaqa lepasan Pondok Tg Bedil,Aloq Setaq,Kedah [Pondok Tok Guru Hj Hitam])
Nombot 5 : Tok Guru Hj Izzuddin (Pak Njang Izzuddin) (Anak kpd Tok Guru Pak Chu Him Gajah Mati,Pendang,Kedah)
Nombot 6 : Tok Guru Hj Ismail (Pondok Matla' al-Badrain,Besut,Terengganu)
Nombot 7 : Ustaz Hj Zainul Asri Ramli (Mudir Darul Hadis,Kedah)
Nombot 8 : https://www.facebook.com/photo.php?fbid=388592811180802&set=a.388590774514339.90217.100000902582373&type=3
(Tambahan : Ustaz Subri Arshad [Mudir Ma'had Da'wah Islamiyyah Pdg Menora,P. Pinang])

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi