Selasa, 21 Disember 2010

LGE dan Dap diserang lagi kali Ini..termasuk si zulkifli Nordin

Sekarang giliran DAP diserang ..

Baca utusan online nukilan Zulkiflee Bakar  penuh dengan ayat2 yg merupakan  terasa panas nya beliau dgn keterangan yg dikeluarkan oleh Lim Guan Eng  bahawa  UMno  BN hanya tahu memperalatkan 3R race,religion & raja.atas kenyataan itu beliau menuduh Lim Guan Eng Biadap..
 Justeru itu penulis mmbuat kenyataan balas yg lebih biadap dgn mengungkit kembali isu2 yg telah basi  dan telah dijawab dan dibuktikan itu adalah fitnah sebelum iNI..
Dengan kenyataan beliau juga telah cuba membangkitkan kemarahan orang melayu terhadap Lim guan Eng.. benarlah seperti kata Lim guan Eng bahawa umno mmg hanya tahu memperalatkan 3R…kenyataan pencacai umno lihat di sini.

Di sini saya juga percaya bukan sahaja LGE berpandangan demikian tapi sememangnya kepimpinan2 PR sebelum ini turut melontarkan bahawa umno BN memperalatkan race,religion & raja tapi apabila LGE memberikan kenyataan kali ini beliau dihentam sedemikian rupa ..nampak sgt utusan dan Bn mmg ingin memburukkan reputasi DAP dan cuba mengaitkan dap dgn agen Negara asing,cauvinis cina ,tp tuduhan2 yg dilemparkan langsung tidak berasas inilah yg cuba ditanamkan oleh BN kepada orang melayu …apabila orang melayu takut pada DAP maka mudahlah utk menjauhkan org melayu dari PAS ..

Terkini di blog zulkifli nordin juga teruk membelasah Dap dan PR nmpaknya meroyan zulkifli nordin makin kritikal ..setiap kali dia kuar statement semakin kesian aku dgn beliau bkn aper dia bercakap berdegar2 tp hakikatnya terserlah kemunafiqannya..nak baca statement zulkifi nordin yg begitu bersemngat mmperjuangkan islam bersama umno kini ..klik disini

Tindakan LGE menyaman utusan adalah tepat kerana artikel2 yg dikeluarkan di dalam utusan mmg penuh dgn hasutan dan menjatuhkan kewibaan beliau krn fitnah yg dimainkan amat berbahaya…

1 ulasan:

Mohamadazhan hjDesa berkata...

kesian doh mamat zul ni, dok meracau sorang2.haha. umno tak pedulikan dia pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi