Rabu, 8 April 2009

Berjaya Kuasai 2 bukit tetapi kecundang di satu BatangAlhamdulillah ..syukur pada Allah atas ketentuan yang diberikan pada kemenangan di 2 Bukit tapi tetap pasrah dengan kekalahan di Batang Ai ..


Bagi saya ini menunjukkan rakyat masih bersama Nizar dan rampasan kuasa tidak diterima oleh rakyat Perak Khususnya..Manifastasi kemenangan rakyat juga turut diterjemahkan di Bukit Selambau ..


Kemenangan di kedua dua bukit ini juga lebih bermakna dengan kelebihan majoriti yang lebih besar jumlahnya dari yang sebelumnya ..Diharap semangat dari 2 bukit ini akan menjadi satu lonjakan untuk PR menguasai pemerintahan pusat..

SYUKRAN
TERIMA KASIH
NANDRI
THANK YOU
XIE XIE
NIEKAP KUN

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi