Khamis, 19 Ogos 2010

Terkini: Radio Rakyat Online Ke Udara 24 Jam


Satu saluran radio Internet - Radio Rakyat Online sudah ke udara di siaran Internet 24 Jam.

Boleh dengar di www.dinarkelantan.com.my atau di www.radiorakyat.blogspot.com

Kepada sesiapa yang nak iklan produk / pemimpin PR atau BN nak beri ucapan melalui Radio Rakyat amatlah dipersilakan - Rekod suara anda ke MP3 Format dan email kepada admin Radio Rakyat di warta365@yahoo.com

www.radiorakyat.blogspot.com

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi