Sabtu, 4 Jun 2011

Tahniah !!! Bekas Pemain Bolasepak Dan Hoki Kebangsaan Sertai PasBekas pemain bolasepak kebangsaan Radhi Mat Din ( 2 dari kiri ) dan bekas pemain hoki kebangsaan Chairil Anwar ( 3 dari kiri ) bersama Tim. Presiden dan Ketua Pemuda Pas.Turut kelihatan Pendakwah Bebas Ust Azhar Idrus ( 3 dari kanan ) dan bekas pelumba motosikal terkenal tanahair Yasir Said ( kanan sekali )

TAHNIAH... semakin ramai Celebriti Tanahair sertai PAS.. selepas Bob Lokman kini terbaru Chairil Anwar bekas penyerang Hoki Kebangsaan, Ustaz Azhar Idrus pendakwah bebas terkenal tanahair, Radhi Mat Din bekas penyerang kebangsaan dan khabarnya Misbun Sidek bekas pemain badminton negara.. Syabas Semua!  sumber

1 ulasan:

STANZA ALAM berkata...

ALLAHU AKBAR!!!
ALLAHU AKBAR!!!
ALLAHU AKBAR!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi