Isnin, 7 November 2011

ENTRI MALAM JUMAAT: NAFSU PEREMPUAN DAPAT DILIHAT PADA..

Tak ramai yang tahu sebenarnya bahawa banyak benda yang tersembunyi boleh dilihat pada zahirnya. Begitu juga dengan perkara-perkara yang melibatkan seks. Tidak kira lelaki mahupun perempuan, rahsia seks masing-masing boleh diketahui daripada tubuh badan. Contohnya, bibir perempuan dapat melihatkan....err..takpelah...So, untuk entri kali ni saya kasi bongkar rahsia perempuan dulu. :)

Kalau tak faham, boleh rujuk entri ni.

P/s: Kalau yang perempuan rasa-rasa lelaki pandang je bibir tu, cepat-cepatlah tutup bibir tu. :p

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi