Jumaat, 18 Disember 2009

Malaysia berjaya Mengalahkan Vietnam 1-0

Sekalung Tahniah Kepada Pasukan Bolasepak Bawah 23 Tahun Malaysia kerana memenangi emas acara bolasepak dalam Pelawanan Akhir Sebentar tadi .Lagu Negaraku berkumandang di Stadium Bolasapak Sukan SEA Laos .Malaysia berjaya Mengalahkan Vietnam 1-0Walaupun jaringan gol sendiri oleh pemain Vietnam, Namun corak permainan ke sebelas pemain Malaysia menampakkan kematangan.

Juga sekalung tahniah untuk Jurulatih Rajagopal kerana anak buah nya dapat membalas dendam kekalahan 3-1 kepada Vietnam tempohari

Penjaga gol Malaysia bolehlah di tabalkan sebagai wira pasukan Malaysia kerana beraya mengekang asakan lawan.

Tahniah kepada Anda Semua
Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi