Khamis, 3 September 2009

Polis yang "double standard"Tindakan polis yang double standard menyebabkan rakyat semakin marah pada polis..
lihat gambar diatas yb ngeh ko ham ditangkap tapi penyakong umno bersukaria dan polis hanye menyengeh jer tengok..sedangkan arahan perhimpunan di sekitar dun tidak dibenarkan..


1 ulasan:

Ayid berkata...

Baru tak sampai 1 tahun Pakatan Memerintah YB dari DAP dah boleh baca Quran. YB MAC dan MIC dah lima puloh dua tahun memerintah satu ayat Quran pun tak tahu nak baca. Termasuk UMNO sekali pun ikut cara mereka tinggalkan Quran. Hancur UMNO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi