Rabu, 2 September 2009

umno bukanlah pejuang kemerdekaan yang sebenar

lihatlah paparan 7 video tentang peristiwa sebelum merdeka yang generasi kini tidak tahu...

video seterusnya klik sini


4 ulasan:

ijoks2009 berkata...

Menarik..tapi xde bunyi

Ayid berkata...

video yang begitu prejudis untuk pelapis kita. Teman kagum perjuangan mike. Syabas. Teman buka ade bunyi kat ijok nghape tak ade Ijok maaf. Apa hel pun SPR dah menyelamatkan UBN dari kena telanjang

BUJANG SUSAH berkata...

Cantekkkkkkkkkkkkkkkk...........!!!!!!!!!!! gua copy bro...

Briged Akhdor LR2 berkata...

ok silakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi