Selasa, 19 Julai 2011

Apa Perasaan Anda Sebagai Seorang Muslim, Apabila Al-Quran Dijadikan Bungkusan Nasi.

Hanya manusia yang kurang ajar dan tak beradab yang sanggup berbuat begini....

N'N: Saya kurang pasti siapa sebenarnya yang buat kerja yang tak bertamadun ini. Kalau ini dilakukan oleh seorang Muslim maka orang itu sangat berdosa besar dan wajib bertaubat. Ketahuilah bahawa Al-Quran itu nilainya sangat tinggi bagi orang Islam. Ingatlah para muslimin & muslimat Islam tidak pernah mengajar kita untuk menghina mana-mana agama selain Islam tapi ketahuilah Islam juga tidak pernah mengajar untuk kita tunduk kepada Kafir Harbi!!! Mereka wajib diperangi hingga ketitisan darah terakhir!!!

Sumber:Na'im Nikmat

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi