Jumaat, 15 Julai 2011

Koleksi gambar lelaki yang telah menjadi wanita

Dibawah ini adalah koleksi gambar sebenar lelaki yang telah menjadi wanita.Kita boleh lihat gambar mereka sebelum dan selepas menjadi wanita.Ada yang kelihatan cantik dan ada juga yang rupa sama seperti mereka lelaki. Tujuan artikel ini bukanlah untuk mengaibkan sesiapa, tetapi bertujuan sebagai nasihat supaya janganlah kita mengubah Ciptaan Allah S.W.TN'N:Mengubah ciptaan Allah S.W.T adalah perbuatan yang Haram, dan perbuatan menukar jantina adalah sangat dilaknat Allah S.W.T. Aku terpaksa sensor gambar yang terlampau seksi tu, sebab walaupun mereka lelaki tapi bila dah tukar jantina...nampak macam perempuan tulen, kalau aku tak sensor takut pulak ada yang teransang Nauzubillahiminzalik..............

Sumber

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi