Selasa, 17 November 2009

Laporan AJK Ad Hock Trajedi Kuala Dipang diumumkanLaporan AJK Ad Hock Trajedi Kuala Dipang diumumkan

Laporan lengkap Jawatankuasa Ad Hock Trajedi Kuala Dipang.

IPOH, 16 Nov :- Laporan lengkap siasatan Jawatankuasa Ad Hock Trajedi Kuala Dipang diumumkan oleh pengerusinya, YB. V. Sivakumar. Antaranya mendedahkan kes 1 Malaysia yang mengorbankan 3 nyawa itu mempunyai matlamat politik yang diselitkan dalam agenda pendidikan.

Hadir sama dalam sidang media itu ialah kesemua Ahli Jawatankuasa hadir iaitu YB.Thomas Su (Pasir Pinji), YB. Drs Khalil Idham Lim (Titi Serong) dan YB. Chang Lih Kang (Teja).

Pendedahan, jambatan gantung dihadiahkan dan dibina oleh pihak seperti diatas.

gs synergy ada web sites dia, alamat betul cuma sikit kesilapan Jalan tJS 11/28B.tukar kepada Jalan PJS 11/28B.

http://gssynergy.blogspot.com/
nampaknye besor benor projeknye smpai kontraktor luor digunakan ...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi