Jumaat, 12 Ogos 2011

Tv3 SUKU terus menunjukkan kebodohan ...

TV3/4 (tiga suku) samakan Rusuhan di London dengan BERSIH di KL
Posted on Thursday, August 11 @ 10:58:18 PDT
Dilulus untuk paparan oleh aya


"TV3 suka menampakkan kebodohan yang tidak ketara apabila cuba promosi kononya Rusuhan di London sama dengan Demo aman BERSIH d KL.

Suatu perbandingan yang dangkal, cetek, tidak profesional [i]and disgusting[/i]

Apa makna rusuhan? Elok TV3 Suku pergi belajar baca kamus DPB.

Apa punca rusuhan di London? Elok TV3 Suku pergi masuk sekolah menengah baca balik sejarah kaum dan suasana ekonomi di Britain.

Adakah BERSIH itu satu bentuk rusuhan? Hanya orang bodoh seperti TV3 suku dan orang yang bersedia untuk menjadi bodoh ditemubual termasuk polis Malaysia mengatakan rusuhan di London sama dengan BERSIH!
Apa agenda rusuhan? Elok TV3 suku tutup muka depan budak Tingkatan 5 dan 6 di Malaysia. Budak sekolah pun boleh faham apa motif rusuhan di London.
Ba wau dal

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi