Rabu, 3 Ogos 2011

Bongkar Lagi!!KJ Mengaku Dialah Dalang Utama Kes Pembuangan Pelajar

Konpirasi KJ pegawai atase pelajar di mesir terus dibongkar setelah akaun facebooknya yang ini telah dihack oleh hacker yang menggelar dirinya sebagai MAKLIMAH.Kah,kah,kah,KJ kena hack dengan Hantu maklimah rupanya..
Rancangan KJ untuk menyusahkan pelajar mesir ketikamana berurusan dengan kedutaan terus dibongkar dan rancangan KJ dengan seorang pegawai HEP Melaka didedahkan melalui facebooknya

KJ juga mengaku dia yang menjadi dalang utama menghantar senarai nama peserta BERSIH kepada pihak universiti dan merancang pembuangan pelajar di sana.Apa punya daa KJ ni.Isu Pelajar mesir ni x selesai-selesai.Adoi!!Hantar ja KJ ni balik Malaysia.Menyemak ja kat Mesir tu..Pelajar pun tak suka kat dia ni.Dok simpan-simpan lagi kat Mesir buat apa?Menurut wartawan SK yang menyalurkan maklumat.Banyak lagi perkara akan didedahkan. sumber

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Surah Hud ayat 15-16

15]
Sesiapa yang keadaan usahanya semata-mata berkehendakkan kehidupan dunia dan perhiasannya (dengan tidak disaksikan sama oleh Al-Quran tentang sah batalnya), maka Kami akan sempurnakan hasil usaha mereka di dunia, dan mereka tidak dikurangkan sedikitpun padanya.
[16]
Merekalah orang-orang yang tidak ada baginya pada hari akhirat kelak selain daripada azab neraka, dan pada hari itu gugurlah apa yang mereka lakukan di dunia, dan batalah apa yang mereka telah kerjakan.


- Pemimpin Yang Menipu Rakyat


Ka’ab bin Ujrah r.a. berkata bahawa Rasulullah s.a.w bersabda: Akan datang di kemudian hari nanti, setelah aku tiada; beberapa pemimpin yang berdusta dan berbuat aniaya. Maka barang siapa yang membenarkan kedustaan mereka dan membantu (mendukung) tindakan mereka yang aniaya itu, maka ia bukan termasuk umatku, dan bukanlah aku daripadanya. Dan ia tidak akan dapat sampai datang ke telaga (yang ada di syurga);- (Riwayat Tirmidzi, Nasae’i dan Hakim).

Arkib Blog

blogger sempoi